Echte koffie

De geur en de smaak van echte koffie, wij verlangen er iedere ochtend opnieuw naar. Toch is het drinken van échte koffie lang niet vanzelfsprekend. In veel huishoudens en kantoren is de koffie namelijk ‘prima’, ‘gewoontjes’ of ‘te doen’. Zonde, want een goede kop koffie betekent zoveel meer dan alleen een warm drankje. Het is een moment van rust, inspiratie of juist gezelligheid.

Over Espresso Expert

Om de ultiem volle smaak van kwaliteitskoffie voor iedereen bereikbaar te maken, vind je in onze online winkel de door ons best geteste espressomachines. Zo halen wij iedere espressomachine eerst zelf naar ons kantoor, of zelfs onze woonkamer, voordat je deze terugvindt in de webshop. We testen de apparaten zelf, zodat wij 100% zeker weten dat jij thuis van dezelfde kwaliteit, structuur en smaak koffie geniet als in een specialistische koffiebar. Tevens is Espresso Expert de officiële Flair dealer/ partner/ distributor in Nederland!

Service en garanties

Een kwaliteit espressomachine haal je niet zomaar in huis. Dat begrijpen wij goed. Daarom staat het bieden van de juiste service en garanties bij ons hoog in het vaandel. 

Vertrouwd Online Kopen

Espresso Expert is officieel lid van Stichting WebwinkelKeur. Dit keurmerk staat garant voor webwinkels die vertrouwd online aankopen mogelijk maken. Hierdoor kunnen wij garanderen dat je met zekerheid veilig online kunt bestellen op onze website. Om te controleren of wij een actief lidmaatschap hebben kun je deze website bezoeken.