Espresso

Koffie voor onderweg: wat is de beste manier?

Een goede kop koffie is altijd fijn om bij je te hebben, waar je ook bent. Als je gebonden bent aan een locatie dan is die verse bak niet gelijk binnen handbereik. Draadloos koffiezetten is dan de ideale oplossing. Maar kan dit eigenlijk wel?

Ja! Het antwoord is de Flair Espressomaker.  Met de Flair Espressomaker ben je niet afhankelijk van kantoor, een koffiezaakje of een tankstation om van goede koffie te genieten. 

Koffiezetten 2.0 met de Flair Espressomaker  

De Flair Espressomaker is de nieuwste uitvinding op het gebied van koffie. Hiermee bereid je onderweg een heerlijke espresso. Het allermooiste van de machine is: hij is draagbaar, duurzaam én makkelijk in gebruik. Met de manometer drukmeter bepaal je zelf wat de beste druk is voor jouw perfecte espresso. De bijbehorende tamper zorgt ervoor dat je de koffie goed kan aanstampen. Met de draagtas neem je de Flair Espressomaker overal handig mee naartoe. Bovendien zorgt de tas ervoor dat het apparaat niet beschadigt als je buiten staat of onderweg bent. Bij Espresso Expert is de Flair o.a. verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen:

 Hieronder een aantal situatieschetsen van hoe de Flair gebruikt kan worden

#1 Kampeerders en vissers  

Sta je met je tentje in de middle of nowhere. Dan moet je toch echt de bebouwde kom opzoeken als je ergens een kop koffie wil krijgen. Tussen het gras ga je die niet vinden. Maar wat nou als je even geen zin hebt om speciaal voor een kop koffie van je stekje weg te gaan? De Flair Espressomaker biedt dan een uitkomst. Dankzij het slanke design en de handige draagtas past hij makkelijk in je tent. Bovendien is het apparaat makkelijk te vervoeren. Ideaal dus voor kampeerders! 

#2 Creatieve mensen die buiten werken

Heb je een dagje shooten of tekenen op locatie? Dan ben je afhankelijk van die ene kop koffie die je van huis meeneemt voor de rest van de dag. Dat is een vervelend vooruitzicht als je een fervent koffiedrinker bent. Neem daarom met gemak de Flair mee om overal lekkere espresso te drinken. 

#3 Accountmanagers buitendienst 

Als accountmanager op de weg is het veel en lang reizen. Natuurlijk kun je terecht bij wegrestaurants en tankstations, maar reken dan eens uit wat je op jaarbasis aan koffie betaalt. Bovendien zijn die plastic bekers koffie met dekseltjes slecht voor het milieu. Dat kan natuurlijk anders. Neem daarom de Flair Espressomaker mee in de auto. Dit komt jouw portemonnee en het milieu ten goede. 

#4 Sporten op het veld 

De Flair Espressomaker is handig voor trainers en spelers van bijvoorbeeld voetbal- of hockeyteams. Ben je lang onderweg in de auto, omdat je naar een uitwedstrijd moet? Het is nu niet meer nodig om te stoppen bij een tankstation of om kopjes koffie te halen in de kantine van de gastlocatie. Ook tijdens de rust langs het veld of in de kleedkamer neem je snel een kopje espresso voor extra energie. 

#5 Truckers 

Voor truckers geldt eigenlijk hetzelfde als de accountmanagers die op de weg zitten. Dankzij de Flair hoef je niet te stoppen voor een kop koffie en het scheelt aanzienlijk in de kosten. Investeren in de Flair Espressomaker loont dus zeker de moeite. 

Hoe geniet jij onderweg van een goede espresso? Laat het ons weten in een reactie hieronder. 

Geef een reactie