Haal de basis in huis

Espresso kun je op allerlei plekken drinken, thuis of buiten de deur. Voor de meeste mensen geldt dat zij voor een goede espresso naar een cafeetje of koffiebar op zoek moeten. Want thuis is de koffie ‘wel oké’.

Jouw huis is de plek waar je je thuis voelt, de basis van waaruit je je leven leidt. Waarom zou je je koffie dan thuis ‘wel oké’ drinken? Je verdient beter! Laat jezelf, familie en vrienden steeds opnieuw ultiem genieten van de overheerlijk koffie bij jou thuis.

De Leverpresso Pro is nu verkrijgbaar op Espresso Expert

We presenteren met trots een machine die voldoet aan de eisen van elke thuisbarista en koffieliefhebber! De Leverpresso Pro is een elegante, maar preciezere versie t.o.v. zijn voorganger met een strakke en klassieke esthetiek. Door de toevoeging van de mini-manometer kan de druk tijdens de extractie nauwkeuriger worden ingesteld. De extractie is volledig handmatig en je kunt de hele ervaring regelen - de druk, de hoeveelheid en de extractietijd om de perfecte kop koffie te maken.

De VacOne Air Brewer!

Ons nieuwste product de VacOne Air Brewer maakt gebruik van lucht om koffie te zetten! Een nieuwe en revolutionaire technologie die zorgt voor een zachtere warme koffie, een snellere cold brew en heerlijke koffiedranken op basis van melk. Alles in één compact en handig apparaat!

Espresso voor onderweg: wat is de beste manier?

Een goede espresso is altijd fijn om bij je te hebben, waar je ook bent. Als je gebonden bent aan een locatie dan is die verse bak niet gelijk binnen handbereik. Draadloos koffiezetten is dan de ideale oplossing. Maar kan dit eigenlijk wel?Ja! Het antwoord zijn de Flair Espressomakers. Met de Flair Espressomakers én koffiemolen ben je niet afhankelijk van kantoor, een koffiezaakje of een tankstation om van goede koffie te genieten.

Waarom jij wilt investeren in een goede espressomachine

Koop je een goede espressomachine, dan haal je veel meer in huis dan alleen goede koffie. Twijfel je om geld uit te geven aan een goede espressomachine? Vraag jezelf dan af waarom je precies twijfelt. Een goede espressomachine is namelijk anders dan een paar nieuwe schoenen. Het is een investering in jouw leven en jouw thuisgevoel. Dat je die investering wel in één keer goed wilt doen, begrijpen wij volledig. Daarom staan wij op maandag tot vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Vertrouwd online kopen

Keurmerk webwinkel

Espresso Expert is officieel lid van Stichting WebwinkelKeur. Dit keurmerk staat garant voor webwinkels die vertrouwd online aankopen mogelijk maken. Hierdoor kunnen wij garanderen dat je met zekerheid veilig online kunt bestellen op onze website. Om te controleren of wij een actief lidmaatschap hebben kun je deze website bezoeken.